Home You are here: Naslovna Kablovska Televizija

Kablkom za Vas

Ukoliko želite da postanete naš korisnik dovoljno je da popunite ponuđeni on-line formular (Postanite korisnik)
ili da pozovete naš kontakt centar na
011 38 30 246
Kablkom

Anketa

Da li više koristite naš internet ili kablovsku televiziju
 
   
Baner
Kablovska
Tipični problemi sa kablovskim modemom PDF Štampa El. pošta
*Na modemu svetle 4 lampice a ne radi Internet
Resetujete modem tako što će te izvući kabl za napajanje struje iz modema. Vratite kabl i sačekajte da se ponovo upale 4 lampice. Nakon 20 sekundi probajte da pristupite Internetu. I dalje nemate pristup Internet-u:
Opširnije...
 
Osnovno uputstvo za povezivanje i rukovanje kablovskim modemom PDF Štampa El. pošta

Do kablovskog modema idu tri kabla:
1. Kabl od kablovske televizije (bele boje) sa F-konektorom. Neophodno je da je kabl neoštećen i da je F-konektor pravilno instaliran.
2. USB ili LAN (mrežni) kabl koji povezuje kablovski modem i računar. Samo jedna od ove dve konekcije može biti aktivna.
3. Kabl za napajanje (adapter AC220V)

Opširnije...
 
Kako postati korisnik Kablkom kablovske televizije PDF Štampa El. pošta
Da biste postali korisnik Kablkom kablovske televizije, neophodno je da postoje tehnički uslovi za priključenje objekta u kome stanujete.Ako instalacija za Kablkom kablovsku televiziju već postoji u zgradi u kojoj živite, potrebno je samo da se prijavite za priključak.Ukoliko u zgradi u kojoj živite nema instalacije za Kablkom kablovsku televiziju, neophodno je imati pristanak većine stanara (više od 50%), za šta je dokaz pisana saglasnost sa njihovim potpisima, ili saglasnost overena pečatom i potpisom predsednika Skupštine stanara. Ovaj dokument je samo dokaz da postoji saglasnost vlasnika zgrade da se u njoj izvrše radovi i ni na koji način ne obavezuju potpisnike da i sami moraju da se priključe na Kablkom mrežu.
Opširnije...
 
Osnovna ponuda u okviru kablovske televizije PDF Štampa El. pošta
Osnovna ponuda Kablkom kablovske televizije omogućava vrhunsku zabavu i informisanost.
Na raspolaganju su Vam najbolji informativni, dokumentarni, zabavni i dečiji programi na najgledanijih svetskim kanalima, od kojih je većina lokalizovana na srpski jezik.
U osnovnoj ponudi nalaze se i svi nacionalni, ali i veliki broj regionalnih i lokalnih TV kanala.
Opširnije...
 
Izvod iz ugovora PDF Štampa El. pošta
  • Član 1.
VLASNIK KDS-a se obavezuje da pod uslovima predviđenim ovim Ugovorom priključi KORISNIKA na kablovski distribucioni sistem (u daljem tekstu: KDS) koji omogućava prijem različitih domaćih i satelitskih digitalnih TV programa i da za vreme trajanja korisničkog odnosa stavi na raspolaganje usluge KDS-a. Kabl operator zadržava pravo izmene izbora TV programa. Za prijem svih TV programa koji se distribuiraju kroz KDS sistem potrebno je imati TV prijemnik koji podržava CATV (S) opseg. U slučaju kada KORISNIK ima TV prijemnik starije generacije, VLASNIK KDS-a ne garantuje prijem svih TV programa.
Opširnije...
 


Proverite Vaše tehničke mogućnosti

Pozivom Info centra na broj 011 38 30 246, dobićete informaciju o mogućnosti korišćenja Kablkom kablovske televizije na vašoj lokaciji, bilo da živite u zgradi ili zasebnoj kući. Ukoliko postoje tehničke mogućnosti, kontaktiraćemo vas radi dogovora o terminu instalacije, kada ćete potpisati i ugovor.
 

Promena internet paketa

Ukoliko želite da promenite Internet paket koji koristite, neophodno je da podnesete zahtev koji sadrži korisničko ime i naziv željenog paketa. Zahtevi za promenu korisničkog paketa primaju se do 15. u mesecu, ali promena korisničkog paketa se primenjuje od 1. sledećeg meseca. Detaljnije...
KABLKOM d.o.o. Beograd - Preduzeće za kablovsku distribuciju
2010 Kablkom d.o.o. | Sva prava zadržana
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #83a92c #8bb832 #1c2def